NEW LIGHT. BRIGHT LIGHT. YOUR LIGHT.

Nieuws

 

ER WORDT NOG GEWERKT AAN!!!!
CaronLightDesign gaat Digital

Tuinadvies onder naam "Light in the Dark"

 

 


Wanneer jij het "licht" bezig gaat komen er vaak veel vragen of zoek jij de juiste oplossing voor iets! En soms is een snel antwoord nodig om verder te kunnen of een lichtoplossing die precies past! Zonder dat jij de deur uit moet!

Daarvoor ben ik uw aangewezen expert en via de Live Chat

kan ik u direct antwoord geven. Of u ontvangt de oplossingen later per email!

Een afspraak op locatie kan natuurlijk ook; stuur een bericht via WhatsApp
naar 06 10120293.


Slim en eenvoudig licht regelen? 

Connected Light is een geavanceerde lichtregeling op basis van Bluetooth Low Energy.  BLE is een state-of-the-art draadloze technologie en de enige laagvermogen draadloze technologie in alle moderne smartphones, tablets. En zelfs slimme horloges, waardoor het de enige mainstream is met laag vermogen en technologie zonder router. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik op een Casambi-netwerk voor nieuwe installaties als bestaande situaties. Samen met Casambi kan ik ervoor zorgen dat alle producten naadloos samen werken. Het systeem is ontworpen voor de consument en voor de professionele markt. Er is een component of elke oplossing voor bijna iedere lamp.

 

Domotica binnen handbereik en betaalbaar!

Verschillende taken vereisen andere verlichting, of u nu op kantoor werkt of uw woning sfeer vol wilt verlichten! In plaats van "zomaar" verlichten", gaat u uw verlichting regelen om een prettig licht te bereiken. Connected Light is praktisch in dagelijks gebruik, eenvoudig te installeren en u kunt uw netwerk delen met uw familie of met uw collega's. U kunt uw sfeer veranderen volgens uw humeur door te dimmen, de kleur van het licht te veranderen of de kleurtemperatuur aan te passen volgens uw daglichtomstandigheden.Ontdek de mogelijkheden van Casambi! 

Ik kan u helpen om van licht een ervaring te maken. 

Er is meer mogelijk dan u denkt.


                                                           INTO BEAUTIFUL OBJECTS

FROM WALL TO WALL

                   LIGHT FOR WELLBEING. DERIVED FROM NATURE. BIG SKY!

VERY WARM WHITE AND COOL WHITE