NEW LIGHT. BRIGHT LIGHT. YOUR LIGHT.

Wanneer jij het "licht" bezig gaat komen er vaak veel vragen of zoek jij de juiste oplossing voor iets! En soms is een snel antwoord nodig om verder te kunnen of een lichtoplossing naar jouw zin te maken! Zonder dat jij de deur uit moet!

Daarvoor ben ik uw aangewezen expert en via de Live Chat
kan ik u direct antwoord geven. En ontvangt de oplossingen later per email!
Of wilt u een afspraak op locatie stuur een bericht via WhatsApp naar 06 10120293.


Slim en eenvoudig licht regelen? 

Connected Light is een geavanceerde lichtregeling op basis van Bluetooth Low Energy.  BLE is een state-of-the-art draadloze technologie en de enige laagvermogen draadloze technologie in alle moderne smartphones, tablets. En zelfs slimme horloges, waardoor het de enige mainstream is met laag vermogen en technologie zonder router. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik op een Casambi-netwerk voor nieuwe installaties als bestaande situaties. Samen met Casambi kan ik ervoor zorgen dat alle producten naadloos samen werken. Het systeem is ontworpen voor de consument en voor de professionele markt. Er is een component of elke oplossing voor bijna iedere lamp.

 

Domotica binnen handbereik en betaalbaar!

Verschillende taken vereisen andere verlichting, of u nu op kantoor werkt of uw woning sfeer vol wilt verlichten! In plaats van "zomaar" verlichten", gaat u uw verlichting regelen om een prettig licht te bereiken. Connected Light is praktisch in dagelijks gebruik, eenvoudig te installeren en u kunt uw netwerk delen met uw familie of met uw collega's. U kunt uw sfeer veranderen volgens uw humeur door te dimmen, de kleur van het licht te veranderen of de kleurtemperatuur aan te passen volgens uw daglichtomstandigheden.Ontdek de mogelijkheden van Casambi! 

Ik kan u helpen om van licht een ervaring te maken. 


LIGHT FOR WELLBEING. DERIVED FROM NATURE. BIG SKY!