NEW LIGHT. BRIGHT LIGHT. YOUR LIGHT.

Nieuws

 


 

De zomer is al weer op z'n retour en wellicht hebben we nog warme zomeravonden in het verschiet!
Dus is het langer genieten van de tuin!

En dan valt het op dat de buitenverlichting niet meer voldoet en aan vervanging toe is.

Vaak wordt dit uitgesteld tot bij een flinke regenbui een kortsluiting ontstaat!
Tijd voor een goed lichtadvies!

CaronLightDesign gaat met u samen op zoek naar de juiste oplossing voor buiten.

Buitenarmaturen met kwaliteit hoeven niet altijd duur te zijn in aanschaf.
Aangezien CaronLightDesign niet merk gebonden is kan er uit vele

merken buitenverlichting worden gekozen van design tot functioneel!

Nieuwsgierig geworden?
Vele tevreden klanten gingen u voor en waren aangenaam verrast wat licht met uw tuin kan doen!
Stuur een email met uw vragen en wensen naar caronlightdesign@gmail.com


- KEUZEHULP -
Waar moet u opletten bij de keuze van buitenverlichting!

Het begint vaak met welke toepassing, welk soort en welk doel! En natuurlijk de stijl of uitstraling die U zoekt bij uw huis!

Maar allerbelangrijkste is kwaliteitsverlichting! 
Er zijn verschillende afwerkingen beschikbaar en de prijs bepaald vaak ook de duurzaamheid van buitenverlichting.

In ons natte klimaat is het van belang te kiezen voor topkwaliteit met de juiste garantie.

Die keuze maken blijft moeilijk en vaak is een verkeerde keuze niet meer te corrigeren.
Ieder zijn vakmanschap zoals de tuinontwerper, hovenier, tuinman, elektricien maar
Licht is net een vak apart! Laat u nu al adviseren voor een perfecte aanpak van uw tuin! 

 

Het licht in uw tuin kan een extra dimensie in de avonduren zijn en voor ieder seizoen van het jaar. Het brengt diepte in uw tuin en zorgt voor een spannend spel tussen licht en schaduw. Maar omdat te bereiken is vaak een gedegen lichtplan nodig. Dat samenspel tussen licht en donker moet volledig in balans zijn en daar is kennis voor nodig. CaronLightDesign weet als geen ander hoe uw tuin uw derde kamer gaat worden.
Het begint al met de juiste gevelverlichting. De juiste match van licht en

vormtaal die bij uw huis past. Licht bij de voordeur of een fraai effect op
de gevel zijn vaak simpel te verwezenlijken. Voorkom een overvloed van
licht en toon respect voor het donker waar dat nodig is!
Voorkom onnodige verblinding in uw tuin en kies de juiste lichtopbrengst.
Er is veel mogelijk om tot een prachtig eindresultaat te komen.
CaronLightDesign kan door middel van een computeranimatie een beeld
geven wat de effecten zijn van een goed doordacht plan.

    Meer Nieuws

Slim en eenvoudig licht regelen? 

Connected Light is een geavanceerde lichtregeling op basis van Bluetooth Low Energy.  BLE is een state-of-the-art draadloze technologie en de enige laagvermogen draadloze technologie in alle moderne smartphones, tablets. En zelfs slimme horloges, waardoor het de enige mainstream is met laag vermogen en technologie zonder router. Deze producten zijn bedoeld voor gebruik op een Casambi-netwerk voor nieuwe installaties als bestaande situaties. Samen met Casambi kan ik ervoor zorgen dat alle producten naadloos samen werken. Het systeem is ontworpen voor de consument en voor de professionele markt. Er is een component of elke oplossing voor bijna iedere lamp.

 

Domotica binnen handbereik en betaalbaar!

Verschillende taken vereisen andere verlichting, of u nu op kantoor werkt of uw woning sfeervol wilt verlichten! In plaats van "zomaar" verlichten", gaat u uw verlichting regelen om een prettig licht te bereiken. Connected Light is praktisch in dagelijks gebruik, eenvoudig te installeren en u kunt uw netwerk delen met uw familie of met uw collega's. U kunt uw sfeer veranderen volgens uw humeur door te dimmen, de kleur van het licht te veranderen of de kleurtemperatuur aan te passen volgens uw daglicht omstandigheden.Ontdek de mogelijkheden van Casambi! 

Ik kan u helpen om van licht een ervaring te maken. 

Er is meer mogelijk dan u denkt!


Signify lanceert met WiZ een gloednieuwe generatie slimme verlichting voor thuisgebruik.
U kunt in een handomdraai het perfecte licht instellen: om te studeren, een gezellige sfeer te creëren door bijvoorbeeld een open haard of kaarslicht na te bootsen, de verlichting te automatiseren en synchroniseren met de dagelijkse activiteiten of de verlichting programmeren om u
vlot wakker te maken of uw nachtrust te ondersteunen.

Zoveel opties, zo weinig moeite

In de gebruiksvriendelijke en intuïtieve WiZ-app kun je lampen en accessoires makkelijk organiseren en bedienen. Vooraf ingestelde scènes en routines vereenvoudigen de ondersteuning van het dagelijkse leven en helpen de consument om de perfecte lichtinstelling te vinden voor elk moment van de dag.

Zo makkelijk kan het zijn;
Het aanmaken van een account en het inloggen op de WiZ-app is volledig anoniem bij gebruik van logins van derden met Apple-, Google- of Facebook-accounts. Het enige dat WiZ verkrijgt, is een uniek ID dat geen persoonlijke informatie bevat, om het te koppelen aan een WiZ Home. Er worden geen persoonlijke gegevens (zoals namen, mobiele nummers, e-mails) verzameld. WiZ ontvangt, bewaart en gebruikt nooit persoonlijke informatie die gerelateerd is aan de providers die u gebruikt om in te loggen.
Of kies voor de WiZ Motion Sensor die uw verlichting automatisch inschakelt op een vooraf bepaalde instelling als u de kamer binnenkomt. Het werkt zelfs als de WiFi-verbinding is uitgeschakeld. Dankzij de nieuwe WiZ Smart Plug verandert u iedere lamp in een handomdraai in een slimme lamp, waardoor u ze kan bedienen via de WiZ-app of de afstandsbediening. Meer weten van het Assortiment! Email naar                                caronlightdesign@gmail.com 

[ verkrijgbaar vanaf Sep. 2020 ]


Frisse lucht is nog nooit zo belangrijk geweest als nu!

Nu in een tijd waar de mensheid meer vatbaar is gebleken voor virussen die via de lucht kunnen worden overgedragen helpt een veilige werkomgeving zeker
mee om verspreiding tegen te gaan.

 
De Pure BioAir kan veel zoals de juiste hoeveelheid licht op de werkplek leveren maar ook UV-C-licht dat zeer effectief is in het tegengaan van de verspreiding van gevaarlijke virussen, bacterien en pathogene micro-organismen.
Om de maximale bescherming te bieden, kanaliseert Pure BioAir lucht erin en filtert deze door een geïntegreerde UV-C-lichtbron die verborgen is in behuizing van de 
lamp. Dus het werklicht naar beneden gericht is van een Led                                                                                       lichtbron met een gegarandeerd UGR-waarde minder dan 19.
                                                                           Meer weten over deze Smart Lighting; Vraag CaronLightDesign.